Wat is de Japanse facelift massage?

De Japanse facelift massage is een behandeling voor iedereen die er op een natuurlijke manier beter uit wil zien.

Deze huid-verbeterende massage baseert zich op de meridianen in het lichaam en bewerkt de acupunctuurpunten in het gezicht. Daarnaast lost het blokkades op en het herstelt je balans. Het levert een positief effect op je gezondheid en geluksgevoel. De Japanse facelift massage bestaat uit een nek- en gezichtsmassage, een energetische fase, bindweefselmassage, lymfedrainage en wordt afgesloten met een drukpuntmassage op het hoofd. Je energie gaat weer stromen en een natuurlijk liftend effect zal meteen zichtbaar zijn.

Na deze stevige, maar niet pijnlijke behandeling voel je je herboren en ziet je gezicht er frisser en stralender uit. Door de behandeling zullen spanningen en afvalstoffen uit het gezicht verdwijnen. De huid wordt gehydrateerd en de doorbloeding geactiveerd.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Na de oppervlakte reiniging van de huid wordt deze gescrubd. Voordat ik aan de massage van de hals begin, krijg je een mud masker op je gezicht, met daarover heen een gaasje gedrenkt in zeewater. Nadat ik het gaasje en masker van het gezicht heb gehaald, ga ik het gezicht masseren met grepen van de Japanse massage technieken. Ik sluit de behandeling af met een masker afgestemd op de huid.

Na deze behandeling is het heel belangrijk om voldoende water te drinken, zodat de vrijgekomen afvalstoffen goed afgevoerd worden.

1 thought on “Wat is de Japanse facelift massage?”

  1. Wat een zaligheid! Heerlijk ontspannende massage met doeltreffende grepen. Ik kreeg deze massage ’s ochtends en had de hele dag energie voor 10. Mijn huid voelde heerlijk zacht. Voor mij de volgende keer weer!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Schoonheidssalon Patricia van Iersel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief