OSAINE HUIDVERZORGING

Productlijnen Osaine (Alle Osaine producten zijn via de salon te koop)

Osaine is ontstaan na intensieve studies over de dermatologische en cosmetische effecten van zeewier en algen. Actieve ingrediënten van bepaalde soorten zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid. Effectiviteitstesten hebben laten zien dat het gebruik van zeewier en algen in huidverzorgingsproducten met zekerheid de stofwisseling van de huid verbetert. Met als resultaat een jongere en gezonde uitstraling!

Osaine heeft vijf productlijnen ontwikkeld.
Iedere lijn is op unieke wijze samengesteld voor een specifiek huidtype.

Droge huid
Ontwikkeld voor alle huidtypes die extra verzorging nodig hebben. Hydrateert de huid, remt het verouderingsproces af, beschermt tegen de agressies van buitenaf en tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Kalmeert een stressvolle huid.

Rijpere huid
Productgroep speciaal ontwikkeld om een oplossing te geven aan een gevoelige huid en huidtypes die elasticiteit, hydratatie en zachtheid hebben verloren veroorzaakt door huidveroudering, weersinvloeden, stress, extreme lichamelijke inspanning en drastisch diëten.

Normaal/gecombineerde huid
De gecombineerde huid vertoont meestal twee gebieden met verschillende kenmerken. De t-zone is vaak vettig omdat er meer talgklieren zijn en betreft een lichtglanzende verschijning met uitgezette poriën. De wangen neigen naar droogte en hebben een gevoel van strakheid. De normale en gecombineerde huid laten nog geen bijzondere onevenwichtigheid zien maar vergen wel essentiële behandeling: balanceren en hydrateren.

Vette/glimmende huid
Bovenmatige vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen, verhindert normale afschilfering en veroorzaakt een ophoping van dode cellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert zwarte mee-eters en vlekken. Door bacteriën en vetzuren bestaat ook een kans op ontstekingen. Deze lijn reguleert de talgafscheiding, absorbeert bovenmatige vetafscheiding, remt bacteriële ontwikkeling en vermijdt de vorming van vetzuren.

Passe partout
Productgroep ontwikkeld voor alle huidtypes. Deze is bedoeld om individuele oplossingen te creëren voor specifieke huidproblemen en kan gecombineerd worden met de producten van de specifieke lijnen.

Voor meer informatie: http://www.osaine.nl/

OSAINE

Populaire posts

Schoonheidssalon Patricia van Iersel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief