LICHAAMSBEHANDELINGEN

Ontspanningsmassage decolleté, schouders, nek, hoofdhuid

Tijdens en na deze 30 minuten durende massage zul je je heerlijk ontspannen en weer vol energie voelen.

Ontspanningsmassage rug, schouders, nek

Bij deze 30 minuten durende massage laat ik je heerlijk genieten en ontspannen tijdens het masseren van je rug, schouders en nek volgens de “klassieke wijze”.

Afslankend/verstevigend/anti cellulitis

Deze lichaamsbehandeling bestaat uit een reiniging, remineraliseren, klei-/algenpakking en een stevige cuppingmassage. Het doel van deze behandeling is om cellulitis te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Cupping is een massagetechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloed raken wordt het voor het lichaam eenvoudiger afvalstoffen te verwijderen, met als gevolg een algehele ontspanning. Cupping heeft een enorme dieptewerking doordat speciale glazen bokaaltjes vacuüm op de huid worden aangebracht. Cupping kan eveneens dienen als aanvulling bij cellulitis- en andere afslankingsbehandelingen aangezien de cups het verwijderen van vocht en vet uit de vetcellen vergemakkelijken. Spieren en huid raken goed doorbloed en worden daardoor gevoed en ontdaan van afvalstoffen. Tegelijk wordt de emotie die bij de drukpunten hoort ook ‘losgetrild’.
Het is bijzonder te weten dat na een cupping op de plek van behandeling een duidelijke verkleuring te zien is. Dit is een normaal verschijnsel en komt door de intense doorbloeding van het weefsel. De kleur van de plek kan verschillen van rood tot diep paars. De resterende rode/paarse plek is verder alleen een cosmetisch verschijnsel, het doet geen pijn. De roodheid verdwijnt geleidelijk.

 Ik raad je aan om deze behandeling in een kuur te boeken voor het beste resultaat.

Patricia van iersel

Populaire posts

Schoonheidssalon Patricia van Iersel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief