Hoe verzorg ik mijn huid?

”Hoe verzorg ik mijn huid?” is een vraag die mij vaak wordt gesteld.

hoe verzorg ik mijn huid?

Zo adviseer ik het je: reinig je huid in de ochtend en avond met het reinigingsproduct van Osaine. De milk breng je aan in je handen en verdeel je even masserend zonder water over het gezicht (gebruik je de gel dan wel wat water toevoegen). Vervolgens ga je water toevoegen en masseer je het nogmaals goed in. Daarna was je het af met water. Heerlijk is om daarvoor een warm washandje of gastendoekje te gebruiken. Daarna doe je de lotion op een watje; deze zal de pH waarde van de huid weer in balans brengen en is daarmee ook een perfecte basis voor de huidverzorging die hierna wordt aangebracht.

Het is belangrijk om de huid op zijn tijd te “vernieuwen” (exfoliëren); gebruik daarom minimaal 1x in de week een scrub. Breng de Corail scrub aan op jouw huid als een gezichtsmasker en laat deze een paar minuten inwerken. Er zit een kleine korrel in deze peeling, je kan hem dus ook nog zachtjes inmasseren met je vingertoppen. De scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen die zich opstapelen op de huid verwijderd worden. Na het verwijderen van de scrub de huid weer pH neutraal maken met de lotion.

Om de huid optimaal te verwennen en te verzorgen is het gezichtsmasker onmisbaar in je wekelijkse routine. Breng het masker aan op de huid en laat hem 10-15 minuten inwerken. Verwijder daarna het masker met het reinigingsproduct en lotion.

Tot slot: de dagelijkse dag- en nacht verzorging mag natuurlijk niet ontbreken. Gebruik hiervoor de op de huid afgestemde crème die geadviseerd is. Deze dagelijkse verzorging is een belangrijk onderdeel voor de huidverbetering. En vergeet de oogcrème/-gel niet!

Zorg goed voor jezelf!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Schoonheidssalon Patricia van Iersel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief