ACTIE : Het oog wil ook wat!

1 van deze oog crèmes naar keuze voor slechts € 29,- 

(geldig t/m 15-02-2021)

 

Corial Eyecream;
verzorgt de oogcontouren tegen de negatieve gevolgen van veroudering. De zachte dunne emulsie is rijk aan actieve ingrediënten uit de zee. Het verbetert de cellulaire samenhang; heeft een diep hydraterend en vochtbehoudend effect; verbetert de doorbloeding om direct halt te roepen aan wallen en schaduwen.

Aosafill; 
de intensieve crème voor ogen en lippen geeft een regeneratief en vullend effect op de contouren. Als de aanwezige Marine Filling Spheres© eenmaal zijn doorgedrongen in jouw huid, vergroten deze microsferen tot 10 keer hun volume en vullen zo huidrimpels en lippen op.
Het bevat natuurlijke Ingrediënten die de afbraak van collageen en elastine tegen gaan, deze weer positief stimuleren en de aanwezige UV schade herstellen. Het geeft een liftend en diep hydraterend effect.

Restorìng Eye Cream;
geconcentreerde emulsie rijk aan plantaardige stamcellen die de huidvernieuwing stimuleert. Tekenen van veroudering en vermoeidheid verdwijnen. Ook deze formule bevat Marine Filllng Spheres die expressie rimpels laat verdwijnen. Uiteraard tevens ideaal om de mondcontour mee te behandelen.

De aanwezige stamcellen zorgen voor een diepere opname van de aanwezige Aosaïne en Monostroma; daarmee wordt niet alleen de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd maar zorgt deze ook voor een optimale vochtbalans.

Bestellen? info@patriciavaniersel.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Schoonheidssalon Patricia van Iersel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief