Aanbieding Reinigers & Tonics ( t/m 15-02-2021)

Reinig je huid dagelijks zorgvuldig.

Het wordt vaak onderschat, maar reiniging is echt de basis van een stralende huid. In de ochtend om de huidafscheiding van de nacht, talg en transpiratie te verwijderen.  ’s Avonds om make-up, vuil en onzuiverheden doeltreffend te verwijderen. Elke Osaine cleanser reinigt mild en met de tonic maak je je huid weer klaar om het serum of crème op te nemen.

Compenseer de tekorten van de huid met een nachtcrème en specifieke verzorgingsproducten. Verandert je huid, verander dan ook van product! En weet je het niet zeker, dan kan je mij altijd om advies vragen.

Boordevol vitaminen om een vale teint weer levendig te maken.
Vitaminen zijn onmisbaar voor onze conditie en ons evenwicht. Vanaf zo rond de 40 hebben we er meer van nodig. Bovendien krijgt juist de huid, ons grootste orgaan die er juist een grote behoefte aan heeft, pas als laatste vitaminen uit je voeding. Vergeet ook niet voldoende water te drinken; dat heeft direct invloed op de huidkwaliteit.

De gevoelige huid kalmeren en verfraaien
Wie zijn huid voelt, voelt ook dat die snel veroudert. Kies daarom een juiste crème die de huid onmiddellijk kalmeert, herstelt en weer in evenwicht brengt. Ook hier geldt: weet je het niet zeker, vraag me om advies.

Als je huid snel geïrriteerd is, gebruik dan regelmatig een passend serum. Dit ontlast de opperhuid, verzacht irritaties, laat rode vlekken verdwijnen en versteld verzwakt weefsel.

Verander mee met het seizoen
Gebruik in de winter rijkere crèmes en in de zomer crèmes met een lichtere samenstelling. Denk daar ook aan wanneer je naar gebieden met een warm of koud klimaat reist.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Schoonheidssalon Patricia van Iersel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief